VAD VI GÖR

Att hjälpa människor att återställa kroppens naturliga balans.

Med över 10 års erfarenhet hjälper vi människor återställa deras kroppars naturliga balans. Med den senaste biotekniken och våra ”Allt-i-ett-tester” har vi möjlighet att testa intoleranser mot mer än 750 ämnen. 

Digitalt ledande företag

Vi arbetar digitalt för att hålla nere kostnader och för att effektivisera våra processer. Detta märks i våra låga priser.

Våra låga priser möjliggör att fler har råd med dessa viktiga test.

Förbättring av livskvalitet

Vi vet att vi påverkat människors livskvalitet positivit sedan 2008, då våra tester hjälper våra kunder att utesluta ämnen de är intoleranta mot – vilket resulterar i ett bättre välbefinnande!

Baserat på forskning

Våra tester är baserade på internationell forskning. 

Vi testar hår. Det är mer pricksäkert!

Kundtjänst

Vi hjälper våra kunder både före och efter ett köp. Alltid svar inom 24 timmar.

Vi blir glada om ni är glada.

Företaget

Intoleranstest.se är ett varumärke som ägs av HDL International Holding Ltd. Vi opererar med en exklusiv ensamrätt i Sverige för distribution av intoleranstest baserat på forskningsresultat inom “bioresonance therapy”.

Våra tester utförs för närvarande på kliniskt labb i Storbritannien (finns även 1 motsvarande i USA, Australien och snart i Kina). Läs mer om forskningen bakom våra tester här

Har du några frågor, kontakta oss genom att skicka ett mail till kontakt@intoleranstest.se eller använd vårt formulär här.

All kommunikation och support före och efter köp, hanteras av direkt av personal anställda på labbet (HDL International Holding Ltd).

  • Marknadsledande 100% 100%
  • Digitaliserade 95% 95%
  • Kundnöjdhet 99,5% 99,5%
  • Våra tests precision 99,6% 99,6%
  • Tröskelvärde för intoleranstesten 85% 85%