Registrera ditt test-kit (steg 1 av 2)

Nedan kommer några viktiga input för att labbet ska kunna särskilja vem som testas, och framförallt vart resultatet ska skickas. Alla uppgifter behandlas konfidentiellt. Om du har några frågor, läs FAQ här, eller se bilder här hur man gör.

Om du har köpt flera test, upprepar du processen för varje person som ska göra testet. Du märker varje test med var sitt unika id samt för och efternamn.

1. REGISTRERA DITT TEST

  Vem är det som ska testas?

  Uppgifter om din beställning (så att din beställning kan verifieras i våra system)?
   

  Efter att du klickat på “skicka in”, kommer du att få din unika kod skickad till angiven email, denna ska fästas på det test som skickas in tillsammans med för och efternamn.

  2. FAQ

  Varför behöver jag ange uppgifterna (igen)?

  Det är inte alltid som beställaren är den som ska skicka in testet, och som testet avser. T.ex. om det är en gåva, eller om man köpt test för sin familj eller sitt husdjur.

  Jag hittar inte mitt ordernummer?

  När du gjorde din beställning så skickades ett mail med ordernummer. Ibland fastnar dock dessa mail i spam foldern, dubbelkolla där. Hittar du inget där heller? Kontakta då supporten på kontakt@intoleranstest.e (vardagar 9-15).

  Vad ska jag göra med detta unika id som skapas ovan?

  Du ska bifoga det tillsammans med ditt hår, som du skickar in till labbet i ett kuvert. Detta för att labbet ska kunna veta vem som gör testet, och vart resultatet ska skickas.

  Vad händer efter jag angett uppgifterna ovan?

  Efter att du skrivit in uppgifter ovan, skickas du till nästa sida där din unika kod visas. Denna skickas även till angiven email. Denna unika kod ska därefter skickas in tillsammans med ditt test. Labbet matchar sedan detta nummer med de uppgifter du har skrivit in, och kan på så sätt leverera resultatet till den email som är angiven.

  Jag har köpt flera test, hur gör jag då?

  Har du köpt flera test, så upprepar du samma process som ovan igen. Ange varje persons namn som ska testas och vart resultatet ska skickas. Den epost adressen du anger, får även instruktioner skickade till sig om hur man genomför testet. Du anger även ditt ordernummer, orderdatum och namn som gjorde ordern igen. Detta för att vi ska kunna kolla din beställning.

  Vart ska jag skicka testet?

  Intoleranstest.se
  BOX 1382
  116 74 Stockholm

  Min fråga listas inte ovan, hur kontaktar jag er?

  Skicka ett mail till kontakt@intoleranstest.se så hjälper vi dig. Vardagar 9-15.

  3. KONTAKTA SUPPORT

  Har du en fråga som in är besvarad ovan, så är supporten tillgänglig vardagar 9-15. Skicka ett mail till kontakt@intoleranstest.se så försöker vi guida dig rätt.

  Såhär skickar du in ditt test

  Registrera ditt test

  1. Registrera ditt test online för att få ditt unika id

  Lägg 3-4 hårstrån i en liten plastpåse

  2. Ta 3-4 hårstrån och lägg t.ex. i en liten påse

  Skriv in ditt unika nummer

  3. Skriv ditt unika id på din påse samt för och efternamn, eller skriv på t.ex. en post-it lapp och bifoga i ditt kuvert

  Skicka in i vanligt kuvert till angiven adress

  4. Lägg 3-4 hårstrån samt ditt unika id inuti ett kuvert (inget annat). Skicka med vanligt porto till angiven adress. Resultatet kommer inom 15 arbetsdagar till den email som är angiven vid registrering.